Vetlanda hälsoutmaning 5 april-14 juni

Mellan den 5 april och 14 juni kan du och dina kollegor utmana andra företag i Vetlanda Hälsoutmaning!

Vetlanda_Nyhet.jpg

Tack vare ett initiativ av Företagarna kan vi inspireras till bättre hälsa, vardagsmotion och träning. Låt oss ha riktigt kul och nätverka tillsammans. Ett friskare företag är ett lönsammare företag! 

För att skapa gemenskap, stödja och peppa varandra anmäler ni ett eller flera team per företag, och med hjälp av Challengize-appen registrerar du och ditt team (ca 6-15 pers/lag) all aktivitet. Alla poäng och all aktivitet baseras på vem just du är och din hälsa, och det spelar därför ingen roll om du är “otränad” eller vältränad”. Webbaserade expertföreläsningar och webbinars kommer under utmaningen att bidra till kunskap och inspiration och du kan även peppa, motivera och inspirera dina vänner i appen. Vi kan lova att träning, rörelse och strävan till bättre hälsa aldrig varit mer spännande!

Det team som samlat in mest aktivitet vinner en föreläsning och träning tillsammans med idrottslegendaren och träningsexperten Mattias Sunneborn (värde 40 000 kr). Anmäl ditt företag senast den 22 mars via länken. 

Läs mer här

 

Vinn en heldag med MATTIAS SUNNEBORN - IDROTTSLEGENDAR OCH TRÄNINGSEXPERT

Ta chansen att vinna en heldag med Mattias som inkluderar ett fysiskt möte, en föreläsning och träning genom att delta i Jönköpings Läns Hälsoutmaning!

Mattias är Sveriges mest framgångsrika längdhoppare och blev 1991 förste svensk att hoppa över 8 meter. Mattias har efter sin avslutade framgångsrika karriär som friidrottare i yttersta världseliten valt att arbeta som föreläsare, coach och författare med ett stort intresse för veteranidrott och hur kroppen förändras när man blir äldre. Genom att registrera din promenad, din löptur eller när du tar trapporna i stället för hissen kan du och dina kollegor vinna denna heldag med Mattias. Anmäl er till Jönköpings Läns Hälsoutmaning via länken!

Läs mer här