Entreprenörsnätverket

Entreprenörsnätverket riktar sig till dig som är entreprenör, egenföretagare eller frilansare. Här kan du utbyta erfarenheter med likasinnade, ta del av omvärldsbevakning och inhämta kunskaper från extern expertis. Efterfrågan på en nätverksgrupp för entreprenörer i vår del av Småland är stor och vi öppnar upp för blivande och nya entreprenörer som vill ingå i gruppen.

I nätverket peppar, inspirerar och stöttar vi varandra i jakten på utveckling: att bli bättre personer och bättre på att bygga bolag. Gruppens agenda skapas gemensamt utifrån deltagarnas behov och önskan. Du kan i ett förtroligt format dela med dig av dina aktuella utmaningar. Utbyt kunskaper och erfarenheter, dela med dig av dina framgångar och motgångar, låt dig inspireras, utmanas, utvecklas och lösa problem tillsammans med andra i nätverket. Gruppens samlade erfarenheter blir en värdefull kunskapsbank och ger möjlighet till utveckling för både dig som individ och din verksamhet, du har också tillgång till affärsutvecklare och företagsrådgivare i gruppen.

Vi tror på att bygga en energifylld community med allt från drivan entreprenörer med nya idéer, nya företagare, startup eller du som driver ett innovativt tillväxtbolag. Gruppen är för personer som vill utveckla sin potential som människor och entreprenörer. Ta del av nätverket för att möta och lära känna andra engagerade entreprenörer inom en mängd branscher.

Som medlem blir du inbjuden till event under året och har direkt tillgång till nätverkets samlade kompetens och kan få svar på dina frågor och hjälpa andra genom dina egna erfarenheter. Eventet är kostnadsfritt – och vi bjuder på kaffe och bulle.

 

Kom och jobba på vår plats och ta del av vår öppna Coworking Hub! Läs mer i länken 👉🏻 HÄR

Höstens träffar:

  • Måndag den 28/8 kl. 10.00-12.00 Walk & talk runt Kvarndammen
  • Onsdag den 20/9 kl. 13.00-16.00 Hållbara mål och skapa din visionstavla
  • Onsdagen den 11 /10 kl. 16.30 Kundupplevelse och försäljning


Anmäl dig senast dagen före träffarna och kom ihåg att avanmäla dig senast 24 timmar innan eventstart om du får förhinder. Anmälan görs till emma@nuvab.se

 

Nätverksledare är Emma Ingelow, affärsutvecklare genom Science Park Jönköpings län.