Nyföretagarcentrum

Nuvab har NyföretagarCentrum under vårt paraply. Här får du rådgivning om du funderar på att starta företag. Det spelar ingen roll om du bokar ett möte för att bolla en idé du kom på i natt eller en affärsidé du filat på i flera år. Vår kollega Johanna, som driver NyföretagarCentrum i Vetlanda, är nyfiken på att lära känna just dig!

I det första mötet med Johanna är det fokus på dig och den idé du vill bolla. Vi på NyföretagarCentrum vill att du ska lyckas som entreprenör, därför vill vi lära känna dig och förstå och lyssna på din idé. Vi är ett opartiskt bollplank med tystnadsplikt. Tillsammans tittar vi bland annat närmare på:
• Utmaningar och möjligheter kopplat till din idé.
• Behov och öppningar på marknaden.
• Konkurrenter.

Vi utmanar, testar nytt, vrider och vänder på din idé för att nå bästa resultat för att du som entreprenör ska nå fram till en färdig affärsidé. När vi förstått vilka utmaningar du som entreprenör står inför i din entreprenörsresa kan vi ge dig den bästa coachingen, modellerna och verktygen som utvecklar och ger struktur åt din idé. Vi kopplar ihop dig med nätverket som gör din resa enklare. Vi lotsar dig vidare till experter som ger dig insiktsfulla tips och kostnadsfria erbjudanden samt rabatter på bra grejer du behöver i utvecklingen av din idé.

Helt kostnadsfritt såklart!

BOKA MÖTE  Läs mer om NyföretagarCentrum

Ska du utveckla ett redan befintligt företag? Då kan du läsa mer på Affärsutveckling

Har du frågor? Kontakta oss!

Johanna Friman

vetlanda@nyforetagarcentrum.se
0383-140 86

Johanna Friman