Kvällsmackan

Anmäl er till Kvällsmackan den 7 september

Kvällsmackan

Detta är en kväll då vi träffas i en kreativ "Skavlanmiljö", tar en öl och macka ihop och lyssnar till när Niclas Lindqvist, vår egna Skavlan, intervjuar våra gäster och låter oss ta del av deras erfarenheter och kunskaper i kvällens ämnen. 

Denna Kvällsmacka blir extra speciell eftersom vi firar att Nyföretagarcentrum funnits i Vetlanda sedan 1993. Detta 30-årsjubileum kommer firas med välkomstdrink, landgång och avslutas med kaffe och bakelse. I baren kommer det också att finnas drinkar framtagna till kvällens firande.
Välkomna till en festlig kväll i företagsamhetens tecken!

När:
7 september 2023, kl.18.00-21.00

Efter programmet finns tid för mingel och nätverkande

Plats:
Östanå Värdshus, Gamla Östanåvägen 11 i Vetlanda

Pris:
200 kr per person 

Anmälan:
Görs via formuläret längre ned på denna sida.
Vid betalning med swish måste betalningen vara oss tillhanda innan evenemanget.

Din bokning är bindande.

 

Kvällsmackans gäster den 7 september:

Harry Goldman - VD, NyföretagarCentrum Sverige 

Harry Goldman, är en av Sveriges främsta experter kring nyföretagandet. Han har sedan starten 1985 av Jobs and Society byggt upp NyföretagarCentrum och har i 35 år verkat som VD för Stiftelsen Svenska Jobs and Society/ NyföretagarCentrum Sverige. Han har även varit med och grundat NyföretagarCentrum Vetlanda.

NyföretagarCentrum finns idag med ett 80-tal NyföretagarCentrum i över 220 av landets kommuner. Över 260 000 nya företag har startats genom NyföretagarCentrum. Årligen startas 10 % av landets nya företag genom NyföretagarCentrum – företag med högre överlevnad och högre lönsamhet. 

 

 

 

OTM Energi - Oskar Thompsson, Tommy Bergström & Mats Josefsson.

OTM har haft en fantastisk resa från att det startades år 2017. 2020 blev de årets nyföretagare och år 2023 vann de tre ägarna priset som årets företagare i Vetlanda. 

Nu gästar de Kvällsmackan den 7 september för att berätta mer om deras framgångssaga. 

Aizhan Henrysson - Aizhans Massage & Hälsa

Aizhan Henrysson är diplomerad medicinsk massageterapeut, laserterapeut och utbildad hälsocoach. Hon brinner för att hjälpa människor att värna om sin hälsa och sitt välmående.

Hon kom till Sverige 2011 från hemlandet Kazakstan och alla diplom och certifikat på väggen i hennes fina lokaler på Storgatan visar att hon gjort en imponerande resa. Idag driver hon Aizhans Massage & Hälsa – som startades upp 2022.
Aizhan fortbildar sig nu även inom lymfbehandling och utbildar sig även för att kunna hjälpa kvinnor i klimakteriet och kvinnor som har menstrationssmärtor, PMS och som lider av andra kvinnorelaterade besvär.

Niclas "Skavlan" Lindqvist

Kvällsmackans programledare är den scenvana Niclas Lindqvist som arbetar på Kundfokus och är intresserad av möten mellan människor.

Freja Friman

Under kvällen underhåller Freja Friman oss med sång och Peter Hedström står för musiken.

Anmälan

 

Namnge övriga deltagare
Fyll i faktureringsadress eller mail. Ange ev. referens.

 

Partners och medfinansiärer