Tillväxt Vetlanda söker vikarierande näringslivsutvecklare

Samverkansorganisationen Tillväxt Vetlanda söker dig som vill vikariera under 15 månader som näringslivsutvecklare.

vetlanda.jpg

Uppdraget

Tjänsten innebär att som verksamhetsledare leda utsedda projektgrupper och driva de frågor som ingår i direktiven för Tillväxt Vetlanda. Verksamhetsledaren avrapporterar löpande till styrgruppen hur arbetet fortskrider i grupperna.

 Vidare skall projektledaren aktivt arbeta med uppsökande verksamhet vad avser etableringskontakter för att få det butiksutbud som passar bäst för Vetlanda, detta avser även den externa handeln. I uppdraget ingår även att vara samordnare för större och mindre marknadsföringsaktiviteter för Vetlanda stad. Spridning av positiva händelser, information och aktiviteter på olika marknadsföringskanaler. bl.a. den turistiska webbplatsen; Destination Vetlanda. 

Kvalifikationer

Verksamhetsledaren skall ha dokumenterat gedigen erfarenhet av att leda strategiskt arbete inom ramen för orts-och stadsutveckling samt vara van att arbeta i projektform. Kunskap om hur detaljhandel fungerar såväl i stadskärna som för externetableringar, dessutom skall verksamhetsledaren likaså ha kunskap om hur fastighetsbranschen fungerar. Tidigare erfarenhet av samarbete med en kommuns olika förvaltningar är av stor betydelse, detta för att veta hur de kan stötta och bidra till den gemensamma stadsutvecklingen.

Projektledaren skall ha god förmåga att skapa positiva relationer speciellt mellan handeln – fastighetsägarna – kommunen samt övrigt näringsliv. God vana att använda sociala medier och uttrycka sig i väl i tal och skrift.

Körkort B, samt tillgång till egen bil.

 Anställningsform

Anställningsformen är ett vikariat på heltid t.o.m. 2018-12-31, med placering på Nuvab, Vetlanda.
Lön: fast lön enligt överenskommelse

 Tillträdesdatum Enligt överenskommelse

 Har du fler frågor om tjänsten är du välkommen att ringa till:

Magnus Färjhage Kommunchef: 070-234 65 58

Magnus Claesson Verksamhetschef Nuvab: 070-655 02 61

 

Ansökan Sista ansökningsdag 2017-07-31 Ansökningarna skickas till:

Nuvab

Magnus Claesson

magnus@nuvab.se

Älggatan 2B

574 40 Vetlanda

574 40 Vetlanda