Kvällsmackan 2018
Kvällsmackan

Torsdagen den 8 mars kl. 18.15

Kvällsmackan

Detta är en kväll då vi träffas i en kreativ "Skavlanmiljö", tar en öl och macka ihop och lyssnar till när Niclas Lindqvist, vår egna Skavlan, intervjuar inbjudna gäster och låter oss ta del av deras erfarenheter och kunskaper i aktuella ämnen.

När:
8 mars 2018 klockan 18.15-21.00
Efter programmet finns tid för mingel och nätverkande

Plats:
Restaurang Bar & Ät, Biblioteksgatan 1, Vetlanda

Pris:
200 kr inklusive macka och öl/vatten

Anmälan:
info@nuvab.se eller tfn. 0383-594 92
Antalet platser är begränsade och max fyra personer per företag. Först till kvarn.

Din bokning är bindande.

Gäster på Kvällsmackan den 8 mars

Internationella Kvinnodagen

Malin Hultqvist Claesson - Vd för klädjätten Stayhard – lämnade Vetlanda för fotbollen och idag sitter hon i koncernledningen för Ellos Group – hur hamnade hon här?

De flesta i Vetlanda känner nog igen Malin och minns henne som "fotbollsspelaren Malin". Hon spelade många år i Vetlanda FF, Landsbro och sedan också i Allsvenskan med Östers IF för att avsluta fotbollskarriären i Florida USA.

Därefter blev det Handelshögskolan.

Malins första jobb var som Management Trainee på Kinneviksbolaget MTG.

Hon drog vidare och blev till Marknads och försäljningschef på e-handelsbolaget Rum21 och sedermera COO för Rum21 innan hon tog VD posten på Stayhard för ca 2 år sedan - då höggravid. Nu sitter hon i Koncernledningen för Ellos Group som äger Stayhard, där hon är VD.

Andrea Bjerhag - kom ”ut” som kvinna på företagets julfest 2015 – En resa från sjukdomsklassning till bekräftelse. Hur blev hon bemött av chefer, arbetskollegor och vänner? 

Redan som barn klädde Andrea sig i sin mammas kläder.

Men det gick ända till den 16 december 2015, dagen för julfesten på jobbet på Södra, där hon arbetar som verksamhetsutvecklare av IT-system för skogsredovisning som Andrea kom ut och blev den kvinna hon alltid vetat att hon varit.

Andrea hann fylla 60 och hade mist en barndomsvän, vännen som alltid satte jobbet främst och sköt fram allt roligt tills han skulle bli pensionär, det var då bestämde hon sig för att det äntligen var dags att kliva ur garderoben.

Andrea berättar om sitt liv -innan, nu och efter den 16 december 2015.

Hanna Bouveng - världsvan 28 åring från Vetlanda – kreatören och fotografen bjuder oss på erfarenheter i aktuella ämnen från sin tid i Hong Kong och New York.

Hanna som gick på Njudungsgymnasiet och växte upp i Vetlanda, flyttade tidigt ut i världen.

Nu är hon tillbaka, utbildad fotograf och rik av erfarenheter. På Kvällsmackan delar hon med sig av händelser, tankar och hennes syn på kvinnliga rättigheter.

Under kvällen finns några av Hannas fototavlor till försäljning. Pengarna skänker hon till ett framtida kvinnligt projekt som ska drivas av Nuvab.

 

Programledare och kapellmästare

Niclas "Skavlan" Lindqvist

Kvällsmackans programledare är den scenvana Niclas Lindqvist som arbetar på Kundfokus och är intresserad av möten mellan människor.

Elsa Halje och Casper Björnlund

Kvällsmackans kapellmästare är Casper Björnlund och Elsa Halje. De bjuder på sång och musik av stor variation.

Partners och medfinansiärer

Mingelbilder från tidigare Kvällsmackor