Medarbetarsamtal i "Det svåra samtalet"

Medarbetarsamtal i "Det svåra samtalet"

Utmana dig själv inom kommunikation och samtal med dina medarbetare

I kursen " Det svåra samtalet" får du möjlighet att utmana dig själv inom kommunikation och samtal som kan vara svåra att genomföra med en anställd. Du får möta en fiktiv person som gestaltas av en skådespelare, där du får öva och utveckla din förmåga att kommunicera och våga ta upp känsliga ämnen eller problematiker på arbetsplatsen.

Kursen leds av skådespelarna Hans-Åke Andersson och Linda Elaine Byman från Femtinge Teater som har jobbat med yrkesrollsträning i många år, bl.a för Polishögskolan i Stockholm och Växjö, militärpolisen,
vårdpersonal, och för företag inom flera branscher och yrkesgrupper.Som skådespelare är dom tränade i att följa impulser, tonfall och kroppsspråk så varje övning blir unikt, de reagerar på det som händer i stunden och på så sätt blir mötet levande.

Ramarna inför samtalet är tydliga och som deltagare får du förbereda dig inför varje övning. Efter genomförd övning hålls en kortare feedback på hur du och skådespelaren upplevde mötet, hur det kändes, vilka utmaningar som fanns och vilka nycklar som du kan ta med dig!

Ex. på övning:

Anna
Är en medarbetare som har jobbat på företaget i 6 och 1/2 år.
Hon är en person som har tagit något av en ledaroll på golvet och är arbetsam och har ett högt tempo och får mycket gjort på sina arbetspass. Hon har dock ett humör som ibland går ut över jobbet, detta genom att sprida dålig stämning på arbetsplatsen och att inte alltid vara en trevlig kollega, och det är ofta svårt för arbetskompisarna att hantera Annas dryga attityd om hon är på det humöret. Anna är även en av dom som lagt ut negativa uttalanden på sociala medier om företaget.

Du har nu kallat Anna till ett möte för att prata om detta.

Kursledare: Hans-Åke Andersson och Linda Elaine Byman

       Pierre Claesson    

Läs våra avbokningsregler här.

Läs om hur vi hanterar personuppgifter här.

Anmäl dig här

Dina uppgifter
Gäller endast för utbildning i Truck, Travers, Lift- och Fallskydd, Hjullastare och Heta Arbeten
Om ni är fler som ska gå, skriv deras namn här
Postadress
Fakturaadress

Har du frågor eller vill anmäla dig till en kurs? Kontakta vår utbildningsansvarig

Cecilia Hjort Athler

cecilia@nuvab.se
073 510 61 09

Cecilia Hjort Athler