Livsmedelshygien och smittskydd, repetition - Webbutbildning

Livsmedelshygien och smittskydd, repetition - Webbutbildning

Ger en fördjupad kunskap om rutiner för säker livsmedelshantering i måltidsverksamhet

Det här är en repetitionskurs för dig som har gått kursen Livsmedelshygien och smittskydd – grund och önskar uppdatera dig inom ämnet.

Målgrupp
För dig som arbetar som kock, kallskänka eller måltidsbiträde inom privat eller offentlig verksamhet och önskar uppdaterad kunskap om livsmedelshantering.


Innehåll

  • Studioinspelade föreläsningar, 100% lärarledda
  • 3 st föreläsningar på sammanlagt ca 2 timmar
  • Uppskattad studietid 3-4 timmar
  • Kursintyg utfärdas vid genomförd kurs
  • Avslutas med digitalt prov

Kursledare
TUC Academy

Läs våra avbokningsregler här.

Läs om hur vi hanterar personuppgifter här.

Intresseanmälan

Har du frågor? Kontakta oss!

Cecilia Hjort Athler

cecilia@nuvab.se
073 510 61 09

Cecilia Hjort Athler