Livsmedelshygien och smittskydd, grund - Webbutbildning

Livsmedelshygien och smittskydd, grund - Webbutbildning

Ger en fördjupad kunskap om rutiner för säker livsmedelshantering i måltidsverksamhet. Kursen kommer att ge dig en större förståelse och fördjupad kunskap om livsmedelslagstiftningen, mikrobiologi, egenkontroll och HACCP.

Denna kurs är för dig som arbetar som kock, kallskänka eller måltidsbiträde inom privat eller offentlig verksamhet och önskar en större kunskap inom ämnen som livsmedelslagstiftning, mikrobiologi, egenkontroll och HACCP.

Efter avslutad kurs kommer du ha grundläggande kunskaper om patogena mikroorganismer och dess påverkan på livsmedel. Du kommer kunna göra livsmedelsval utifrån eventuell förekomst av främmande ämnen och naturliga gifter samt kunna ta förebyggande åtgärder vid allergener och intoleranser utifrån livsmedelslagens riktlinjer.

Innehåll
• Livsmedelslagen
• Egenkontroll och HACCP
• Matförgiftning

Kursen längd är ca 4 timmar med digitala prov efter varje avsnitt. Efter anmälan och betalning skickas en bekräftelse med länk till kursen till din registrerade email. Länken är giltig i 3 månader efter köp. Kursintyg efter avslutad kurs.

Kursledare:
TUC Academy.
Föreläsare: Annette Bohman brinner för utveckling och har arbetat som krögare, köksmästare och lärare på restaurangskolan. Hon är en sann entreprenör då hon drivit ett flertal restauranger samt ett pensionat. Läs mer om Annette här..

Läs våra avbokningsregler här.

Läs om hur vi hanterar personuppgifter här.

Intresseanmälan

Har du frågor? Kontakta oss!

Cecilia Hjort Athler

cecilia@nuvab.se
073 510 61 09

Cecilia Hjort Athler