Volito Automation förvärvar HINDAB

Nu tillhör HINDAB Sverigeeliten.

Hindab.jpg

HINDAB Vetlanda grundades 1986 och firade således 30 år 2016. Man har sedan dess även öppnat butiker i både Nässjö och Tranås.

Via sammanslagningen med Volito Automation blir man en rikstäckande partner med spetskompetens för service och underhåll inom hydraulik, pneumatik och transmission/kullager inom industri , mobilt och marint.
- Samarbetet gör att företagen kan dra nytta av både HINDAB och Volitos kompetenser och vi kan nog lova att vi har Sveriges bredaste lager när det gäller hydraulik, Säger Thomas Larsson VD för Volito Automation.
- Volitos satsning innebär en oerhörd utvecklingspotential för företaget, det är industritätt på småländska höglandet och det flyttar hit industrier. Vi kommer att växa av det här, det råder det ingen tvekan om, informerar Tomas Fyhr , VD för HINDAB.
-Gällande hydraulik är vi nu i Serigeelit och nu finns det inga begränsningar för vad vi kan göra. Vi klarar kundens alla behov gällande matrialförsörjning, reperation, service, och förebyggande underhåll, avslutar en mycket positiv Tomas Fyhr.

Ni kommer att möta Hindab på mässan JOBB & FRAMTID.