Nuvabs nya chef - Magnus

Magnus Claesson blir ny verksamhetschef på Nuvab.

Magnus Claesson.jpg

- Vetlanda har ett rikt företagsliv och fantastiska förutsättningar att utvecklas, säger Magnus Claesson, Nuvabs nya verksamhetschef. Den nya tjänsten ska bli en spännande utmaning! 

Magnus ser fram emot att jobba strategiskt och sätta sig in i Nuvabs verksamhet. - Jag vill börja med att skapa mig en bild av hur nuläget ser ut på Nuvab, säger han. Jag vill jobba på tydligheten – vad står Nuvab för och vad kan man förvänta sig av oss? Det är viktigt att vi har gemensamma och tydliga målbilder.

Han menar att det gäller att vara proaktiv och ha en plan för hur vi vill att Vetlanda ska utvecklas. Samverkan är ett nyckelord som han återkommer till, både då det gäller styrelse, medlemsföretag, kommun och skola.

- Vi har en positiv befolkningstillväxt och framgångsrik industri och handel, säger Magnus. Det ska blir roligt att vara med och ta detta till nästa steg.

Magnus Claesson är Vetlandabo sedan slutet av 1980-talet. Han beskriver sig själv som social, positiv och med ett stort kontaktnät. Han har erfarenhet av företagande och etableringar, både som anställd och som egen företagare. Tjänsten som verksamhetschef börjar han redan måndagen den 29 augusti.

Skriven av: Sofie Andersson