Nuvab växer!

NUVAB utökar verksamheten med större och bredare erbjudande till det lokala näringslivet!

024A8499_1.jpg

Nu har vi samlat NyföretagarCentrum och Science Park inom Nuvabs organisation och paraply.

Vi kan därmed lägga till affärsutveckling och nyföretagande i erbjudandet till Vetlandas näringsliv.
Vårt gemensamma arbete effektiviseras och vi kan fördela resurser där de behövs som bäst för stunden.

 

På Science park i Vetlanda möter du Emma Ingelow som affärsutvecklare. Emma har sedan några år tillbaka arbetat med näringslivsutveckling på Nuvab men delar nu sin tid mellan de båda tjänsterna.

Science Park stöttar etablerade företag och talangfulla personer att göra något stort av sina idéer.

Kärnverksamhet är affärsutveckling – utveckling av nya affärer hos befintliga bolag eller en nyfiken entreprenör.

Science Park vill bidrar till din och din verksamhets utveckling! Dessutom finns ett nätverk av experter och personer med spetskunskap till din hjälp.

Hos oss på Science Park i Vetlanda hjälper vi dig att komma vidare med din affärsidé, företagsstart eller företagsutveckling. Ett möte med är kostnadsfritt och konfidentiellt och du är välkommen att boka ett första möte oavsett hur långt du kommit med din idé.

 


Johanna Friman möter du på Nyföretagarcentrum i Vetlanda. 
På Nyföretagarcentrum hjälper vi dig med din affärsidé, ger dig verktyg att skapa din affärsplan och ger råd i frågor kring budget och marknadsföring.

När du har varit på rådgivning hos oss kommer du att vara förberedd för livet som egenföretagare. Det enda vi kräver av dig är ditt engagemang och att du tror på din idé!

Rådgivningen är helt kostnadsfri tack vare vårt nätverk av samarbetspartners som stöder oss, både med finansiella medel och med personlig expertis och engagemang.

Vetlanda Nyföretagarcentrum främjar tillkomsten och utvecklingen av nya företag och dess överlevnad. Vi ger dig kostnadsfri, konfidentiell rådgivning och har tillgång till ett väl utvecklat nätverk av kunniga och erfarna rådgivare.

Vetlanda Nyföretagarcentrum har kontaktvägar direkt till kunniga företrädare för näringslivet, kommunen, länsstyrelsen, ALMI Företagspartner, Arbetsförmedling, banker, Science Park-systemet med fler organisationer.

 

Har du en företagsidé eller vill utveckla ditt företag? – Hör av dig till oss redan idag, för ett kostnadsfritt möte.

https://nuvab.se/kontakt/