Neys fick ta emot priset "Best of Retail" på Viasat Awards

Den andra februari i år fick Patrik Ney med anställda ta emot Viasats pris i kategorin "Best of Retail" i spegelsalen på Grand hotell, Stockholm.

20180202_213358.jpg

Det var sex stycken nominerade av 700 återförsäljare över hela Sverige som tävlade om de åtråvärda priserna.

Neys var även nominerade till priset som "Bästa försäljare" men eftersom man jobbar tillsammans i ett team på företaget tror inte Patrik Ney att de kan knipa även det priset då det är mer individuellt.
- Vetlanda är inte den största orten, tänk att en liten butik i skogen utanför Vetlanda kan vinna priset. Vi jobbar hårt för det, mina medarbetare gör det möjligt. Vi vill också framföra ett stort tack till våra kunder som varit oss trogna hela tiden. Vinsterna ger oss ett kvalitetsbetyg på att det vi gör är bra.
-Det är installatörerna som har drivet och viljan och det gör att vi lyckas. Säger Patrik.
Han avslutar med att berätta om deras mål: Att ta hem priset Årets Butik på de två stora galorna, Canal Digital Awards och Viasat Awards, under samma år. Det har aldrig någon gjort tidigare.
 
Motiveringen: 
”Att Ney.se återigen vinner pris hos Viasat var självklart då företaget är en stark ambassadör för Viasats varumärke. De är inte bara störst till försäljning men har också klart mest nöjda kunder i Sverige efter vår analys. Butiken har som strävan att alltid ha nöjda kunder, kosta vad det kosta vill. Det är en ynnest att ha en handlare med sådant kundtänk.
 
Att vinna ”Best of Retail” är inte lätt då man tävlar mot 700 andra återförsäljare i landet. Ney.se har under de senaste fem åren alltid legat i toppen och detta är andra gången man vinner priset. Kriterierna är inte bara försäljningsvolym utan främst försäljningskvalitet vi på Viasat tittar på, eftersom nöjda kunder har ett högt fokus hos oss.”
____________________
Stort grattis säger vi!!