MP bolagen blev årets bästa leverantör

I förra veckan utsågs årets bästa leverantör till Rexel som är en av Europas ledande elgrossister och i Sverige jobbar under två varumärken Storel och Selga. Priset instiftades 2015 och delades nu ut för andra gången.

Rexel_Pris_1.jpg

Vid en informationsträff på Högberga Gård ute på Lidingö fick Evert Karlsson VD på MP bolagen Industri AB motta priset där 20 av de större leverantörerna var samlade.

Motiveringen var att MP bolagen har målmedvetet och med tydlig fokus på kunden arbetat för att utveckla vår gemensamma affär. Med sin genomgående höga leveranskvalitet har man bidragit till det smidiga samarbetet. Pålitlig, grundlig och noggrann artikelinformation har gett ett starkt stöd till Rexels digitala strategi.
Rexel är vår största kund och de har under året ökat sin omsättning rejält med oss. Alla avdelningar har fungerat perfekt och det är vår personals förtjänst att vi får detta pris.

MP bolagen har vid fyra tidigare tillfällen fått liknande utmärkelser.
Ett motto vi har är att vara en av branschens absolut bästa leverantörer och det är spännande att vi som ett mindre bolag i denna bransch kan visa att det stämmer och få en sådan här utmärkelse.

Nuvab gratulerar MP bolagen till utmärkelsen!