Låna en upphandlare

Nyhet från Vetlanda kommun och Njudung Energi! Vill du lära dig mer om hur den offentliga marknaden kan bli en affärsmöjlighet för ditt företag? Låna en upphandlare!

Upphandlare kommun och Njudung energi 1200x630px.jpg

Det finns många företag som vill lära sig mer om offentlig upphandling och som kanske ännu inte har provat på att lämna anbud.
Är du en av dem? Då kan du få hjälp! Upphandlingsavdelningarna inom Vetlanda kommun och det kommunala bolaget Njudung Energi står bakom konceptet “Låna en upphandlare” där de helt enkelt lånar ut sig själva och erbjuder sina kunskaper.

Alla företag har möjlighet att låna en upphandlare. De går bland annat igenom hur en upphandling går till och vilka regler som gäller.

De företag som vill låna en upphandlare kontaktar upphandlingsavdelningen i Vetlanda kommun på telefon via kontaktcenter eller via e-post upphandling@vetlanda.se. Någon av deras upphandlare på Vetlanda kommun eller Njudung energi återkopplar till företaget och tillsammans kommer man överens om datum, tid och plats. Räkna med en tidsåtgång på cirka 1-1,5 timma.


Om flera företag vill låna en upphandlare under samma period finns möjlighet att träffas i kommunens lokaler. De finns också tillgängliga för möten via Skype om det passar er verksamhet bättre.

 Läs mer HÄR om hur du kan "Låna en upphandlare". För mer information om kommunens upphandlingar se HÄR