Kvällsmackan 4:e maj

Kvällsmackan 4:e maj blev mycket uppskattad av både besökare och medverkande gäster

1.jpg

Tove Frisk, Peter Hellgren och Frederik Zäll bjöd gästerna på mycket tänkvärt när Niklas Lindqvist frågade om deras "resor" gällande såväl i karriären som privat. 

Lyssna på Escobar-medlemmen Frederik Zäll när han bjuder på en riktig klassiker tillsammans med Casper Björnlund och Elsa Halje.

- Tryck på bilden för att se videon

 

Kvällens medverkande gäster var:

 

 

Tove är född och uppvuxen i Eksjö och är tillbaka på hemmaplan efter 9 år i Uppsala och Stockholm. Här i Vetlanda arbetar hon som HR-specialist på Inwido, där hon sitter med i ledningsgruppen för Operations Vetlanda och supportar bland annat cheferna i produktionen i alla personalrelaterade frågor. Hon säger att hon har världens bästa jobb!

Tove brinner för integration och har hittat ett sätt att göra skillnad. Hon driver nu tillsammans med Arbetsförmedlingen ett projekt med Arbetspraktik för nyanlända med syfte att förkorta vägen in på den svenska arbetsmarknaden. Av Tove fick vi veta mer om Framgångsrikt integrationsarbete.

 

 

Peter är Vetlandakillen som i dag äger IT- och managementbolaget Consid och som 2016 blev vald till årets vd. Utmärkelsen delades ut av ledarskapssajten Motivation.se och syftar till att lyfta fram och premiera goda förebilder bland Sveriges vd:ar och genom det goda exemplets makt påverka till ett gott ledarskap och en positiv utveckling av svenskt näringsliv.

Bakomliggande faktor i att Peter fick denna utmärkelse var bland annat hans mål om att växa med 100 personer under 2016, ett mål han nådde med bravur. Detta och mycket mer fick vi höra om under kvällen.

 

 

För många är Frederik känd som gitarrist i Eskobar, som släppte nytt album senast våren 2016. För många andra är han känd som återkommande gästkock i Nyhetsmorgon, där han gärna låter amerikanska smaker vara tongivande. Han brygger även sitt eget öl under namnet Svinninge.

I åtta år har Frederik även bloggat för Allt om mat, och under samma tid har det hunnit bli elva kokböcker. Idag bloggar och inspirerar han på sin egen sajt lyxlagat.se

Under kvällen lanserade han tillsammans med Stensåkra en ny kokbok, KORVBOKEN, om och med delikata korvar från Stensåkra Charkuteri & Deli.

 

Den 7:e september kommer nästa "Kvällsmackan" att äga rum.

Här finns mer information om den.

 

Mingelbilder från kvällen

1.jpg

2.jpg

IMG_1033.jpg

3.jpg

7.jpg

6.jpg

5.jpg

15.jpg

17.jpg

22.jpg

21.jpg

20.jpg

19.jpg

10.jpg

18.jpg

9.jpg

11.jpg

8.jpg

12.jpg

16.jpg

14.jpg

13.jpg