Företagsbesök

26814724_1973839849297895_5105477493863768904_n.jpg

 

Företagsbesök i Landsbro del 2.
Efter lunch besökte vi Plannja Steinwalls AB där Joakim Ekström informerade om hela verksamheten och tog oss med på rundvandring i produktionen.
Dagen avslutades på Landsbrovillan AB med en visning av produktion och Erling, Mikael och Andreas Lundgren gav oss information om namnbytet, generationsväxling, nya produktkatalogen med 26 nya villor samt utmaningar och möjligheter.
#samverkan #utbildning #nätverk #vetlandakommun

 

 

Företagsbesök i Landsbro del 1.
Inspirerande samtal och besök i produktionen med DecorPanel AB där Leif, Sara och Nils Grufman bl.a informerade om kommande generationsväxling. Under f.m visade även Smurfit Kappa Pegewell AB med Jonas Cantby och Emelie Jonasson upp verksamheten och informerade om möjligheter och utmaningar nu och i framtiden. #samverkan #utbildning #nätverk #vetlandakommun

 

 

Börjar veckan med två givande företagsbesök. Tillsammans med Vetlanda kommuns Magnus Färjhage och Henrik Tvarnö besökte Nuvab först Vetlanda Djurklinik, där Lena Mattsson med personal visade upp lokalerna och berättade om verksamhetens utmaningar och möjligheter. På andra besöket tog Johan Aronsson på XL-BYGG emot oss och informerade bl.a om resan sedan invigningen av nya lokaler 1 oktober 2017. Två mycket inspirerande företagsbesök med utvecklande information och samtal .
#samverkan #nätverk #utbildning #vetlanda