Emilia Martinsson ny på Nuvab

Emilia Martinsson, Vetlandatjejen som har studerat på TUC - Yrkeshögskola i Tranås till företagssäljare med inriktning på marknadsföring. Nu har hon börjat sin tjänst som kommunikatör hos oss på Nuvab.

IMG_9780.jpg

Emilia om Emilia:
När jag var 18 år startade jag upp HolsbyKvarn Bed and Breakfast som jag drev i tre år. Där låg stort fokus på kundmöten och även marknadsföring, detta har alltid intresserat mig vilket gjorde mig nyfiken på utbildningen till företagssäljare eftersom att inriktningen var mot just marknadsföring.

Utbildningen har givit mig kompetens inom bland annat, projektledning, ekonomi och försäljning. Jag gjorde min praktik under 10 veckor på Nuvab och är oerhört glad och stolt över att jag nu får stanna kvar med en fast anställning på Nuvab.
Det är en väldigt lärorik och givande miljö här, och på Nuvab får jag nu möjlighet att arbeta med det jag utbildat mig till.
Jag kommer att arbeta som kommunikatör, men även ha en del ekonomiska uppdrag. Jag kommer också vara delaktig på många olika vis, träffar medlemmar, uppdaterar och formar texter till hemsidan, deltar vid frukostmöten, har hand om utgående fakturor, projektleda mässan Jobb & Framtid och andra liknande aktiviteter.

Jag känner att Nuvab är en perfekt arbetsplats för mig. Jag får jobba i en kreativ och dynamisk miljö där mina idéer och förslag uppmärksammas av kollegor samt att jag fick möjligheten att efter min utbildning nu få jobba i Vetlanda som är min hemkommun. 

Jag ser med nyfikenhet och spänning fram emot att få lära känna hela Vetlandas näringsliv.

/Emilia Martinsson
 Nuvab