Vill du veta vad AI kan göra för ditt företag?

I en tid av stora och snabba förändringar är just förmågan att vara kreativ och innovativ avgörande för att hänga med i utvecklingen och skapa tillväxt.

Vill du veta vad AI kan göra för ditt företag?

Utvecklingen inom AI tar arbetsmodeller, industrier – och hela sättet vi lever på – in i en ny värld. Nya spännande förutsättningar och affärsmöjligheter ligger nu framför dig som är företagare och entreprenör. 

Visste du att ett stort utnyttjande av AI (Artificiell Intelligens) kan fördubbla tillväxtpotentialen i din organisation eller ditt företag? 
Den pågående teknikrevolutionen påverkar alla. Privatpersoner, företag och organisationer.

Petrus Ekbladh kommer och berättar om AI Readiness, Science Parks och Högskolan i Jönköpings satsning för att hjälpa regionens företag att närma sig och komma igång och identifiera affärsnytta med sin AI resa. Petrus kommer närmast från Husqvarna AB där han har över 10 års erfarenhet från produktledning och utveckling av robotgräsklippare och följt traditionell gräsklippning genom en digitaliserings-transformation.

Om projektet AI Readiness

Digitaliseringen har radikalt förändrat förutsättningarna – och möjligheterna – inom många områden de senaste decennierna. Samhället står inför stora möjligheter att utvecklas med hjälp av AI, Artificiell Intelligens. Förbättrade processer, minskade kostnader, bättre upplevelse för kunden och öppningar för nya affärsmodeller.

AI Readiness bjuder på såväl inspiration som nya insikter och kunskap genom coachning, workshops, forskning och föreläsningar. Vi hjälper ditt företag att höja kunskapsnivån om vilka möjligheter som finns med AI och hur du kan konvertera dessa möjligheter till ökad affärsnytta. När du deltar i våra insatser får du också tillgång till länets mest gedigna nätverk inom Artificiell Intelligens – ett ovärderligt kontaktnät inför ditt företags fortsatta utveckling.

https://sciencepark.se/etablerade-foretag/ai-readiness/

Under frukostmötet berättar Science Park och om sitt arbete inom detta område och hur de kan bidra med ett innovationsteam för de företag som önskar stöttning i processen.

När: Torsdagen den 14 oktober klockan 7.30-9.00
Var: Östanå Wärdshus
Anmälan: info@nuvab.se senast den 11 oktober.

Bild: Petrus Ekbladh