Navid Modiri - "Alla vill ha mångfald men ingen vill dö"

Nuvab bjuder tillsammans med Ädelfors folkhögskola och Swedbank in till en öppen föreläsning och dialog om kulturella skillnader. Navid Modiri och föreläsningen "Alla vill ha mångfald men ingen vill dö"

Navid Modiri - "Alla vill ha mångfald men ingen vill dö"

Många organisationer påstår sig jobba med mångfald, medan det i själva verket visar sig att de har en mångfaldspolicy som ingen har tittat på eller förstår varför de ska arbeta med. Ofta tror organisationen att mångfald är att anställa två människor med invandrarbakgrund och att det sen är klart. Glöm det.

Vad är mångfald och varför ska vi jobba med det?
I en värld som blir mer och mer ihopkopplad och människor som rör sig fritt mellan kontinenter blir det allt viktigare att förstå hur vi kan arbeta med olikheter som en styrka. För att kunna göra det behöver vi förstå vad vi menar när vi pratar om mångfald, och vinsterna för ett företag att arbeta med begreppet som en kontinuerlig process och inte bara som en kul sak. Mångfald är inte ett diplom du har på väggen. Det är något du uppnår genom att utmana normer och strukturer, och det kommer att vara besvärligt.
Föreläsningen ”Alla vill ha mångfald men ingen vill dö” utmanar, bråkar och går in på djupet. Detta är för er som är beredda att ta nästa steg i arbetet kring mångfald.

 

När: Fredagen den 6 mars kl. 12.00-ca 13.30
Var: I sal Anna Lind på Ädelfors folkhögskola, Kunskapens väg 3, Holsbybrunn
Pris: Kostnadsfritt, Max antal platser 200.
Anmälan: info@nuvab.se senast den 5 mars

Förfriskningar och tilltugg serveras i samband med föreläsningen.

Fredagen den 6 mars har Ädelfors folkhögskola öppet hus där kan du se kurser och utbildningar i full verksamhet och träffa deltagare och lärare.