Nätverksträff - Entreprenörsnätverket 13 juni

Är du entreprenör, egenföretagare eller frilansare som vill utbyta erfarenheter med likasinnade? Välkommen till vårt Entreprenörsnätverk!

Nätverksträff - Entreprenörsnätverket 13 juni

Välkommen till en walk and talk runt Kvarndammen!

I nätverket peppar, inspirerar och stöttar vi varandra i jakten på utveckling: att bli bättre personer och bättre på att bygga bolag. Här får du nätverka med andra entreprenörer, ta del av omvärldsbevakning och inhämta kunskaper från extern expertis. Gruppens agenda skapas gemensamt utifrån deltagarnas behov och önskan. Du kan i ett förtroligt format dela med dig av dina aktuella utmaningar. Utbyt kunskaper och erfarenheter, dela med dig av dina framgångar och motgångar, låt dig inspireras, utmanas, utvecklas och lösa problem tillsammans med andra i nätverket. Gruppens samlade erfarenheter blir en värdefull kunskapsbank och ger möjlighet till utveckling för både dig som individ och din verksamhet, du har också tillgång till affärsutvecklare och företagsrådgivare i gruppen.

Vi tror på att bygga en energifylld community med allt från drivan entreprenörer med nya idéer, nya företagare, startup eller du som driver ett innovativt tillväxtbolag. Gruppen är för personer som vill utveckla sin potential som människor och entreprenörer. Ta del av nätverket för att möta och lära känna andra engagerade entreprenörer inom en mängd branscher.

Som medlem blir du inbjuden till event under året och har direkt tillgång till nätverkets samlade kompetens och kan få svar på dina frågor och hjälpa andra genom dina egna erfarenheter. Eventet är kostnadsfritt – och vi bjuder på kaffe och bulle.

 

Vårens träffar:

  • Tisdagen den 14/3 klockan 10.00-12.00
  • Tisdagen den 18/4 klockan 10.00-12.00
  • Tisdagen den 16/5 klockan 10.00-12.00
  • Tisdagen den 13/6 klockan 10.00-12.00


Anmäl dig senast dagen före träffarna och kom ihåg att avanmäla dig senast 24 timmar innan eventstart om du får förhi

ANMÄLAN

 

Läs mer om nätverket HÄR