Godmorgon med Nuvab!

Välkomna till en frukostföreläsning i ämnet Återbruk/cirkulär ekonomi med Blinto.

Godmorgon med Nuvab!

En traktor, en skopa, en snöslunga – oavsett vad du är på jakt efter finns det mycket att vinna på att köpa begagnat.

Blinto arbetar för att förlänga livscykeln för inventarier, maskiner och fordon genom att möjliggöra smidiga affärer av det som någon inte längre har bruk för, men någon annan behöver just nu.

Magnus Åhlund från Blinto* kommer att berätta om hur även ert företag kan jobba mer för återbruk och cirkulär ekonomi. Ni kommer att få konkreta case på samarbeten idag och hur ni kan applicera detta i er verksamhet. Ett smart sätt att både spara tid, tjäna pengar och jobba för en hållbar cirkulär nutid. 

Varmt välkommen till en insiktsfull träff i hur även ert företag kan verka för återbruk/cirkulär ekonomi.


Magnus Åhlund, Blinto

*Blinto samarbetar idag med drygt 10 500 företag i Sverige (kommuner, entreprenadföretag, industrier med deras smarta tjänst kring återbruk/cirkulär ekonomi. År 2023 såldes det via Blinto för drygt en miljard kronor och de har kunder över hela Europa. Blinto är ett småländsk bolag och marknaden och efterfrågan på begagnat ökar mycket snabbt i Sverige. Exempel på samarbetande företag i Vetlanda kommun är: Hydro Extrusion, MP-Bolagen, Beslag och Metall, Bjädes Mekaniska, Walego.

 

Ni kommer också få träffa Carina och Tomas från Science Park.

Samhället är fullt av utmaningar som påverkar företagen, i dag är det många framtidsfrågor som står i centrum – och alla de utmaningar vi dagligen matas med. Science Park har precis tagit fram fem rykande färska trendrapporter som sätter fingret på många av de frågetecken framtiden bär med sig, bland annat cirkulär ekonomi och digital transformation. På detta frukostmöte kommer Carina och Tomas ge en liten glimt av dessa.

När: Torsdagen den 11 april kl. 7.30-9.00
Var: Hydro Extrusion, Metallvägen 6
Anmälan: senast den 5 april i länken här nedan

Vi bjuder på kaffe och god frukostfralla.

Välkomna! 

T.ex. specialkost