FULLT! Generationskrockar - Hur blev det så här?

Föreläsningen kl. 8.30 är fullbokad! Välkommen till en morgon med Edvard på We Are Mountain som specialiserat sig på generations- och kulturkrockar. Med energi, humor och insprängt allvar reder vi ut begrepp, slår hål på myter och poängterar viktiga förhållningssätt mellan generationer och framförallt hjälper oss förstå varandras beteende och drivkrafter utifrån vilka generationer vi tillhör. 

FULLT! Generationskrockar - Hur blev det så här?

Milennials är lata, självgoda och ska jämt ha svar på varför. Generation Z är krävande, svarar aldrig i telefon och förväntar sig en befordran efter 6 månader. Och Generation X, som nu oftast står i chefs- och ledarskapspositioner försöker bygga relationer till sina yngre medarbetare genom ironi vilket är ett fatalt misstag.

Ja, vad är det egentligen vi kan lära oss av generationsforskning och hur kan vi bemöta och dämpa de naturliga generationskrockar vi möter på våra arbetsplatser?

We Are Mountain är ett arbetskollektiv som arbetar med krockar på våra arbetsplatser och har missionen att hjälpa individer och organisationer att växa och trivas på riktigt genom ökad förståelse och tillit. 

 

När: Fredagen den 8 december kl. 8.30-10.00
Var: Saga Biografen, Kyrkogatan 23 i Vetlanda
Anmälan: senast fredagen den 1 december i formuläret nedan

Föreläsningen är gratis för Nuvabs medlemmar, för icke medlemmar är priset 300kr.

Innan föreläsningen bjuder Nuvab på en julinspirerad frukost.

 

Om Edvard Wiberg:

Edvard Wiberg, 34 år, Jönköping. Delägare, föreläsare, utbildare och processledare på We Are Mountain. Med en kandidat i ekonomi vid Uppsala Universitet och ett halvår vid Singapore Management University har Edvard god inblick i organisationer, kultur, grupper och team, ledarskap och kommunikation. Med arbetslivserfarenhet från flera branscher samt nationella som internationella organisationer har Edvard ett genuint intresse för människor, hur vi fungerar på våra arbetsplatser och hur vi skapar goda mötesplatser.