Frukostmöte - Kommunikation

Under detta frukostmöte pratar vi om hur Vetlanda kommun jobbar med kommunikation. Vi får lyssna till Annelie Jönsson, kommunikationschef i Vetlanda kommun.

Frukostmöte - Kommunikation

Kommunikation för plats och organisation

Med ett mål att bli 30 000 invånare till 2030, vara hållbara i alla led och ge service i toppklass så har kommunens kommunikationsavdelning två huvudområden i fokus; Organisationen Vetlanda kommun och platsen Vetlanda kommun. Kommunens organisation ska ge bra service till medborgaren, men också vara en bra arbetsgivare. Platsen Vetlanda ska vara en bra plats att leva på och längta till.

 

Kommunikationsavdelningens roll i det hela är att sprida budskapet. Det finns mycket som är bra med Vetlanda, men om ingen vet om det så finns det inte. Allt kommunen gör och allt som händer i Vetlanda är värt att berätta om på ett eller annat sätt. Om något går fel gäller det att visa ett gott exempel på vad transparens innebär. När något går rätt gäller det att visa ett gott exempel för andra att inspireras av. Det är så vi bygger och cementerar bilden av en kommun som går att lita på och en plats som är bra att bo och leva på.

 

Kommunikationsinsatser ger abstrakta resultat som är svåra att mäta. Men den långsiktiga planen är förstås att alla intryck ska kokas ihop och skapa synergieffekter. Du som redan bor här ska förhoppningsvis trivas ännu bättre och du som jobbar för kommunen ska känna att du har ett bra jobb. Det ger också möjligheten att locka nya invånare till platsen och kompetenta medarbetare till kommunen.

 

När: Torsdag 19 maj kl 7:30- 9:00. 
Var: Konditori Cecil, Vetlanda. 

Kostnad: Gratis för Nuvabs medlemmar. 100:- för icke-medlemmar. 

Anmälan: Senast måndag 16 maj.

 

Anmäl här