Frukostmöte - Är du nyfiken på vad innovation kan tillföra i ditt företag?

Innovationsfrukosten ger dig inspiration för att sätta innovationsfrågorna på agendan i ditt företag, det kan stärka ditt företags konkurrenskraft och skapa nya kundvärden. Under en energifylld start på morgonen inspireras du till att börja tänka i nya banor och ge dig insikt i vad du kan börja med – nu. Helt enkelt hur innovation är ett verktyg för att nå företagets mål och visioner.

Frukostmöte - Är du nyfiken på vad innovation kan tillföra i ditt företag?

Är du nyfiken på vad innovation kan tillföra i ditt företag? Vill du veta hur du kan stärka organisationens innovationskraft genom att skapa en kultur, ett ledarskap och en process som på riktigt förändrar företagets förutsättningar inför framtiden?

Innovation är idag så mycket mer än ett modeord.  Fler och fler bolag förstår vikten av att tänka innovativt, att skapa kundvärden och att säkra morgondagens affärer. Ändå jobbar vi vidare i samma hjulspår som tidigare. Vill du veta hur du kan stärka företagets innovationskraft genom att skapa en kultur, ett ledarskap och en process som på riktigt förändrar företagets förutsättningar för att möta framtiden?

Vår Innovationsfrukost kommer inspirera dig till att börja tänka i nya banor och ge dig insikt i hur du kan börja din resa. Innovationsfrukosten är startskottet för din resa och Science Park kommer finnas med som ditt resesällskap hela vägen till ditt mål. För det är just det som resan handlar om.  Ditt mål!

Vad står du inför för utmaningar?

Vad ser ditt företag framöver?

Och hur rustar ni er för framtiden?

Då vill du inte missa detta frukostmöte som Nuvab arrangerar i samverkan med Science Park!

När: Torsdagen den 14 september klockan 7.30-9.00
Var: Östanå Wärdshus
Anmälan: info@nuvab.se senast den 9 september.