Företagsbesök på Stensåkra Chark & Deli i Vetlanda

StyrelseAkademien Höglandet och Nuvab bjuder in till företagsbesök på Stensåkra Chark & Deli i Vetlanda 9 april 2019 kl 17.30.

Företagsbesök på Stensåkra Chark & Deli i Vetlanda

Stensåkra Chark & Deli är ett familjeägt charkuteri som ligger på det småländska höglandet. De som äger och driver Stensåkra heter Anders och Birgitta Starck. Med en bakgrund i industrin och köpte Anders och Birgitta företaget år 2006. År 2009 tog företaget för första gången in extern representation i styrelsen i form av en styrelseordförande. Idag har företaget sin tredje ordförande Bo Jeppson med stor branscherfarenhet. Anders och Birgitta har vågat ta in externa representanter och de har också anpassat resursen efter företagets behov av olika kompetens i olika skeden. Företaget omsatte ca 17 miljoner kronor 2009 och hade 12 anställda. Företaget omsätter 2018 ca 55 miljoner kronor och har idag 22 anställda. Tillväxten har varit hög genom åren och Birgitta tackar bl.a. deras ordförande för möjligheten att klara av tillväxten.

 

Program

17.30 – 18.00  Korvbuffé á lá Stensåkra.

18.00 – 19.00 Birgitta och Anders presenterar dels sitt företag och företetagsutveckling genom åren men inte minst berättar de också om sitt styrelsearbete med extern ordförande och vad det betytt för dem.

19.00 – 20.00 Kaffe & kaka samt rundvisning för de som är intresserade.

Begränsat antal, först till kvarn gäller….

Anmälan till Nuvab info@nuvab.se alternativt StyrelseAkademien Jönköping.

Sista anmälningsdag 5 april kl 12.

Varmt välkommna!