En värld av möjligheter

Vill du vara med i utbildningsprojektet ”En värld av möjligheter” Projektet utbildar och validerar, helt kostnadsfritt, över 300 anställda inom den lokala hotell- och restaurangbranschen. Detta är ett utbildningsprojekt av Hotell- och restaurangfacket för att öka yrkesstoltheten, professionaliteten och kvaliteten i en av Sveriges snabbast växande näringar.

En värld av möjligheter

I projektet erbjuds du kostnadsfria högkvalitativa utbildningar för att stärka kompetensen hos dig och din personal inom hotell- och restaurangbranschen så ni får möjligheten att bli ett ännu vassare företag.

Heidi Knorn är projektledare för ”En värld av möjligheter” som drivs i Småland, Öland och på Gotland där turismen stadigt ökar från år till år. Det innebär spännande möjligheter, samtidigt som det ställer nya krav på företag i området. Behovet av en kvalitativ och hållbar lokal besöksnäring ökar och måste tillgodoses.

Heidi kommer och berättar om hur projektet kan stötta just ditt företag i detta arbetet genom utbildningsinsatser inom Service & bemötande, Specialiserad matlagning och Arbetsledning & ledarskap.

Läs mer om projektet på, www.varldavmojligheter.se

 

Plats: Östanå Värdshus, Gamla Östanåvägen 11, Vetlanda

Datum och tid: Måndagen den 17 juni, kl.15.00 - 17.00

Anmälan: Anmälan sker till info@nuvab.se 

Vi bjuder på fika under kvällen.

 

Varmt välkomna!