Välkommen till Nuvabs frukostmöte om ranking av lokalt företagsklimat!

Träffens ämne: Vetlandas placering i Svenskt Näringsliv ranking av lokalt företagsklimat!

Välkommen till Nuvabs frukostmöte om ranking av lokalt företagsklimat!

Varmt välkommen på Nuvabs frukostmöte den 26 september.

På detta frukostmöte får vi besök av regionchefen för Svenskt Näringsliv Jönköpings län, Anna Gillek, som berättar om Vetlanda kommuns placering i rankingen av lokalt företagsklimat bland Sveriges 290 kommuner.  

Varje år mäter Svenskt Näringsliv drygt 30 000 företags upplevelser av att driva företag i sina respektive kommuner. Svaren från enkäten ger en bild av hur företagsklimatet uppfattas av företagen. Dessa räknas samman med fem statistikfaktorer till en ranking som gör det möjligt att jämföra Sveriges 290 kommuner. 

Läs mer om företagsklimatet här

I våras bjöd Nuvab och Svenskt Näringsliv in till ett lunchmöte där Anna Gillek presenterade resultatet av årets enkätundersökningen. För tredje året i rad kunde vi se fortsatt sakta höjda betyg när företagen svarar på Svenskt Näringslivs enkät om företagsklimatet i Vetlanda kommun. 

Svarsfrekvensen bland företagen i Vetlanda kommun var bland de högsta i landet, det visar på att företagen är intresserade av att ha en framåtriktad dialog kring denna och andra frågor som är viktiga för företagens verksamheter och utveckling i kommunen. Välkommen till detta frukostmöte där vi fortsätter dialogen. 

Vi startar morgonen med en gemensam frukost.

När: Tisdagen den 26 september kl. 7.30-9.00
Var: Konditor Cecil, Delfingatan 2A 
Kostnad: Gratis för Nuvabs medlemmar, kostnad för icke medlemmar 120kr
Anmälan: i formuläret här nedan

Hoppas vi ses!

Skriv namnen på eventuella övriga deltagare här.
T.ex. specialkost