Attraktiva arbetsplatsen 2019

Så skapas

Den attraktiva arbetsplatsen

Boka din plats till torsdagen den 14 mars.

Missa inte chansen

Aldrig förr har rivet efter kunnande, erfarenhet och kompetens varit större. Arbetstagarens marknad ställer höga krav på företag och organisationer att erbjuda arbetsplatser där människor vill jobba, bidra med sitt kunnande och också stanna kvar för att vidareutveckla verksamhet och produktion.

 

Vi har nu glädjen att bjuda in dig till en dag som ger dig förmågan att både locka - och behålla - arbetskraft i en tid präglad av hård konkurrens.

Plats:
Sagabiografen Vetlanda

Tid:

Torsdagen den 14 mars.
Vi börjar med frukost klockan 08:00 och avslutar

klockan 15.30.

Pris:
1995:- för Nuvabs och Snabs medlemmar,
2495:- för icke medlemmar.

Lunch serveras på närbelägna Restaurang Gärdet.

Erbjudande: Boka din plats innan årskiftet för 1750:-
Efter årskiftet gäller 1995:-. Det finns endast 140 platser så passa på att vara ute i god tid.

Så skapas den Attraktiva Arbetsplatsen sker i samverkan med

Varmt välkomna med eran anmälan på länken längre ner på sidan.

Föreläsare 2019

Elaine Eksvärd

"Vi måste prata"

Elaine är för många känd genom tv och media men kanske framförallt genom hennes framgångsrika böcker, härskarteknik och snacka snyggt. Några av de ingredienser som behövs för att baka ihop en snygg kommunikation som varar är kroppsspråk, röstläge, mimik, minnesteknik och ordets makt. Elaine Eksvärd ger er verktygen som gör att folk lyssnar, kommer ihåg det som har sagts och dessutom kommer tillbaka för att höra mer. Elaine är en av Sveriges mest anlitade föreläsare och retorikkonsult som har hunnit föreläsa i sammanhang med både Tony Blair, Göran Persson och Fredrik Skavlan.

Med värme och humor delar hon med sig av det som ska vara skrämmande- att tala inför andra och hantera besvärliga typer snyggt!

Raymond Ahlgren

"Varför vi gör det vi gör"

Raymond talar ofta om organisationens och individens mest grundläggande fråga beträffande arbetsplatsen och affärsverksamheten- ”Varför vi gör det vi gör?”

På ett underhållande och enkelt sätt tydliggör han orsakerna och frågorna kring denna fråga. Entusiasm, insikter och verktyg är något som Raymond förser sin publik med.

Grunden till all personlig utveckling, framgång och lycka baseras enligt Raymond på en enda sak – medvetenhet.

Lisa Lemke

"Den kreativa livsplatsen"

Som frilansande matkreatör, matstylist och tv-kock har vi sett Lisa i många olika sammanhang. Ett av hennes aktuella program som vi kan se i tv-rutan just nu är Timjan, Tupp & Tårta.

Lisa Lemke kommer att tala om en attraktiv och kreativ livsplats där man bor för att man vill, inte för att man måste.

Genom samarbete mellan näringsliv och kommun så kan man nå vart man vill- till och med hela vägen in i White guide. Detta är även en aspekt som Lisa kommer att berätta om.

 

Sofie Kalén

"Vårt nya arbetsliv"

Vår förändrade livsstil och dagens teknik påverkar och möjliggör helt nya arbetssätt.

Hur nyttjar vi tekniken och jobbar smartare för att inte jobba mer?

Sofie Kalén har varit delaktig i den förändringsresa som man gjort på JSC IT- PARTNER till Det Nya Arbetslivet och ett aktivitetsbaserat kotor. Ambitionen har varit att skapa rätt förutsättningar för varje enskild medarbetare att göra sitt bäst på jobbet. För att lyckas med detta har man utgått från en holistisk syn på människa, plats och teknik.
Detta kommer Sofie berätta mer om för oss!

Sara Lindberg och Maria Flanagan Sundqvist

Favoriter i repris!

"Mobbning- Inte hos oss väl!?"

Hur är det egentligen på just din arbetsplats? Mobbning och arbetsmiljöfrågor är något som vi behöver ta på stort allvar.

Därför precis som Sara och Maria instämmer så är det viktigt att prata om mobbning och särbehandling på våra arbetsplatser. De tar upp tankar kring hur vi skapar mobbningsfria attraktiva arbetsplatser där människor trivs, mår bra och presterar. I det stora hela, ”vad är ok och inte ok?”.

Magnus Thomson

"Dagens moderator"

Magnus kommer leda oss genom denna fullspäckade dagen, så skapas den "attraktiva arbetsplatsen". 

Har en unik förmåga att med entusiasm, kreativitet och professionalitet driva agendan framåt och se till att de rätta frågorna ställs. Vi är övertygade om att dagen kommer att bli en mycket lyckad dag under Magnus ledning.

Program

8:00-8:30
Välkomst-frukost

8:30-11:30
Föreläsningar på Sagabiografen
med avbrott för kaffe- och fruktpaus

11:30-12:15
Lunch serveras på Restaurang Gärdet

12:15-15:30
Föreläsningar på Sagabiografen,
kaffe och popcorn

Moderator under dagen:
Magnus Thomson

 

Mingelbilder

Boka din plats här