Sheena gör arbetsträning genom Nuvab

Sen början av februari gör Sheena Skoglund sin arbetsträning hos oss på Nuvab. Hennes arbetsuppgift har sitt fokus i vår nya hemsida.

Vi lät Sheena Skoglund beskriva sig själv och hennes arbetsträning:

I slutet av sommaren 2016 hände det som jag aldrig trodde kunde hända just mig - jag sprang in i den berömda väggen. Jag älskade mitt jobb så pass mycket att jag blev blind för konsekvenserna av att aldrig varva ner eller pausa. Då jobbade jag som, något som jag tror de flesta känner igen mig från, journalist på Vetlanda-Posten men har alltså sedan slutet av sommaren varit sjukskriven.

Strax före årsskiftet började jag och min Sius-konsulent på Arbetsförmedlingen se över potentiella arbetsplatser för mig att göra min arbetsträning på. Med mina journalistiska kunskaper i åtanke men även mitt brinnande intresse för webb, föll valet till slut på att arbetsträningen sker genom att vara med vid arbetet av Nuvabs nya hemsida. Jag har då alltså både Daily Kommunikation, som byggt sajten, och Nuvab som uppdragsgivare. Man kan beskriva min arbetsuppgift lättast med att jag, utifrån Nuvabs nya grafiska profil, bearbetar och formar text och bilder till den nya nuvab.se.

Jag är jättenöjd med valet av uppgift och arbetsplats för min arbetsträning (som pågår fram tills i början av maj). Det är en speciell känsla av att se en hemsida växa fram och den känslan stärks onekligen av att jag varit med i det arbetet.