Så blir du nummer 1 i den digitala framtiden – Världsmästaren Frida Boisen tipsar!

Välkomna till en föreläsning med Frida Boisen. Hon är världsmästare i sociala medier. Hon är årets affärsnätverkare, chefredaktör och en av Sveriges mest omtalade och inspirerande mediepersonligheter. Enligt tidningen Fokus är hon en av Sveriges mäktigaste personer. Frida är en av landets mest lästa och delade opinionsbildare som kolumnist och krönikör i Expressen.

Så blir du nummer 1 i den digitala framtiden – Världsmästaren Frida Boisen tipsar!

Denna aktivet ingår i Nuvabs näringslivsvecka.

Inbjudan i PDF

Med sin bakgrund som toppchef i medievärlden, chefredaktör för kvällstidningen GT/Expressen, tidigare som chefredaktör för flertalet magasin som Bonnier tidskrifters magasin, ToppHälsa, Allt om Resor och modemagasinet Plaza Kvinna. Har hon ett unikt innovativt perspektiv om hur du slår igenom mediebruset och hur du bygger framgångsrik affärsutveckling med nya digitala möjligheter.

2014 blev Frida Boisen utsedd till världsmästare i sociala medier vid tidningsvärldens Oscarsgala, the INMA Awards i San Francisco, för kampanjen #votegbg, som samlade fler än 90 000 människor och som ledde till en folkomröstning om trängselskatten i Göteborg. Hon föreläser bland annat om kommunikation, affärsutveckling, digitala strategier, omvärldsbevakning och framtid.

När: Torsdagen den 5 oktober klockan 15.00-16.00
Var: i Aulan på Njudungsgymnasiet
Anmälan: info@nuvab.se eller tfn 0383-594 91

Varmt välkomna!

Föreläsningen är en Kick off inför Digitalakademin som Almi ger dig möjlighet att medverka i under hösten 2017. Läs mer om Digitalakademin

Medarrangör: Almi, Jönköping