Vetlandas Företagsamma kvinnor

Vetlanda Företagsamma kvinnor

Nätverket Vetlanda Företagsamma kvinnor - VFK, är ett kvinnligt nätverk som träffas ca 4 gånger om året. Vid träffarna ges information om aktuella ämnen som ligger deltagarna varmt om hjärtat.

Om nätverket

Vetlandas Företagsamma kvinnor är ett nätverk där kvinnor som är verksamma inom företag samlas för att bland annat utbyta erfarenheter som verkar för att stärka varandra.

Nästa träff

Nästa träff är den 1 mars kl. 18.30-20.30. Då träffas nätverket på Parfymeriet, där Monica och Malin tar han om oss. Vi kommer att få information om både smink, doft och kroppsvård.

 

Tidigare träffar

26 oktober träffades nätverket på Nuvabs kontor. Under träffen fanns Maria Claesson från Codeq med. Hon jobbar med personlig och företags-utveckling. Kvällen blev aktiv och spännande, och deltagarna var upprymda efter kvällens spännande och lite ovanliga aktivitet.

30 augusti 2017

Det blev en mycket trevlig kväll, full av inspiration och godsaker, när Nuvabs Kvinnliga nätverk, VFK, besökte Gunilla på Rag2Rug och Therese på Två Röda Hus. Alla är nöjda och mätta.

 

 

Tisdagen den 28 mars 2017

 Ann Danvall, IT ansvarig Vatlanda kommun och Lena Franson, BQ Travel
Ann Danvall, IT-utvecklare på Vetlanda kommun och Lena Franson, BQ Travel.

Tisdagen den 28 mars, träffades VFK i Nuvabs lokaler där Ann Danvall gav en mycket innehållsrik föreläsning om digitalisering, både lokalt, regionalt och nationellt.
Med hjälp av Lena Franson fick deltagarna följa med på tre av BQ Travels härliga resor - Skottland, Sydafrika och Vietnam.

Deltagare i nätverket:

  • Veronica Malmberg, KvarnDammens Vandrarhem/ B&B
  • Linda Björnsson, KvarnDammens Vandrarhem/ B&B
  • Lena Franson, BQ Travel/ Vetlanda Resebyrå
  • Gunilla Hjelm, Rag & Rug
  • AnnKatrin Karlberg, Vetlanda Nyföretagarcentrum
  • Birgitta Stark, Stensåkra Chark AB
  • Mickan Thor, Mickans Fixarbod                                        
  • Karin Björkman, Arbetsförmedlingen

Vill du veta mer om nätverket eller delta? Kontakta Nuvab eller någon av nätverkets deltagare.